D.C. The Arrows Nieuw-Buinen

Inlogformulier

Bestuurs functie
Stephan Huls voorzitter
Daniela vd Sluis  Secretaris
Elisha Bos Penningmeester
Harm-Jan Mellies bestuurslid
Geert Huls bestuurslid

 

 

PRIVCACYBELEID VAN D.C. The Arrows

 

Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die D.C. The Arrows (hierna: ”vereniging” ) verwerkt van haar [leden, donateurs, deelnemers of andere geïnteresseerden].

Indien je lid wordt van D.C. The Arrows, [een donatie doet] of om een andere reden persoonsgegevens aan D.C. The Arrows]verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit Privacybeleid te verwerken.
Wij adviseren je om het Privacybeleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
D.C. The Arrows, Zuiderdiep 469 9521AN Nieuw-Buinen,06-18982228,kvknr:  66560349
De penningmeester is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Welke gegevens verwerkt D.C. The Arrows en voor welk doel
2.1       In het kader van jouw lidmaatschap worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:
            a) voor- en achternaam, geboortedatum, geboorteplaats, geslacht
            b) adresgegevens eventueel postadres
            c) telefoonnummer(s),
           
2.2       D.C. The arrowsverwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende         doeleinden::  (onderstaand is eventueel aan te passen door organisatie)
a)         je naam, adres, telefoonnummer  wordt gebruikt voor contact over het lidmaatschap en de eventuele opzegging

b)         je naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van       uitnodigingen en informatie over diensten en activiteiten van D.C. The Arrows;
c)         je naam  wordt gebruikt om betalingen, b. van het lidmaatschapsgeld DOGD, contributiegeld te controleren via onze bankrekening.
2.3       Je naam en telefoonnummer wordt tot uiterlijk een jaar na afloop van de overeenkomst             gebruikt om je te vragen naar je ervaringen met D.C. The  Arrowsen je te informeren over de      ontwikkelingen van D.C. The Arrows

 

3. Bewaartermijnen

D.C. The Arrowsverwerkt en bewaart je persoonsgegevens gedurende de duur van je lidmaatschapen tot maximaal een jaar na afloop van dit lidmaatschap. Aansluitend  worden de persoonsgegevens vernietigd.

 

4. Beveiligingsmaatregelen en verwerkers

4.1     Ter bescherming van je persoonsgegevens heeft  D.C. The Arrows passende organisatorische maatregelen getroffen.

 

 

5. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

5.1     Via de ledenadministratie van D.C. The Arrows  kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. D.C The Arrowszal je verzoek in behandeling nemen en je, binnen een maand na ontvangst hierover informeren

5.2     Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact opnemen met de ledenadministratie.

5.3     Indien je klachten hebt over de wijze waarop D.C. The Arrows je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de functionaris gegevensbescherming.

5.4     Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacybeleid kunnen worden gericht aan onze ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

6. Wijzigingen

Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig het Privacybeleid te bekijken.

Sponsoren